Gele bloem
Gele bloem
Gele bloem
Gele bloem
Gele bloem

De Daalkouter is een vrije zelfplukboerderij, wat wil zeggen dat je bij ons geen abonnement nodig hebt om te komen plukken.

Daarnaast vind je in onze veldwinkel steeds een mooi aanbod van eigen producten (fruit, sap, confituur, ijs) en naargelang het seizoen een aantal producten van bevriende collega's bioboeren uit de streek.

Onze boerderij (zelfpluk & veldwinkel) is open van mei tot oktober op vaste openingsuren. We gaan open met de eerste aardbeien, en sluiten af met de laatste herfstframbozen. De exacte data worden meegedeeld op de website, Facebook en Instagram.

Zelfplukken, samen beleven en uitleven

Ons veld is een pareltje op de kouter, waar je kan genieten van de rust en de schoonheid van natuur en landbouw.

Je ziet hoe de planten groeien, en hoe de boeren werken. 

Start To Zelfplukken

 

Eigen herbruikbare verpakkingen meenemen is de toekomst, daar worden deze boeren blij van. Bakjes en emmertjes voor de bessen.  Emmers, vazen en snoeischaren voor de bloemen. En vergeet je eiermandjes niet voor de eitjes. 

Bij het binnenkomen kan je op ons krijtbord zien wat er vandaag kan geplukt worden. Elk product heeft een prijs per kg of een prijs per stengel (bloemen). Na het plukken reken je af in de veldwinkel. 
De boer en boerin staan natuurlijk klaar voor een woordje uitleg. 

Bloemen plukken doe je best in het begin of op het einde van de dag. Het zal ervoor zorgen dat je bloemen langers vers blijven.

Nagenieten kan op ons veldterrasje of aan de vijver bij de bijen. In onze veldwinkel vind je onder andere frisse sapjes en heerlijke ijsjes. 

Betalen kan met cash of Payconiq

winter Plant
fiets
Fruit
Daalkouter seizoenskalender.png

plukkalender

2023
2023
2023
2023
2023
2024
2025
vogel
2023
DSC05205.jpg